Monday , 23 April 2018

Monday , 23 April 2018

Hafiz Suip Pilih Muhammad Riyadh Zafri

Hafiz Suip Pilih Muhammad Riyadh Zafri

Kuala Lumpur : Hafiz Suip dan isterinya, Nureffy Jasreel Abdullah yang menyambut kelahiran bayi sulung lelaki pada 31 Disember lalu akhirnya berkongsi nama diberikan kepada anak mereka.

Menerusi foto sijil kelahiran yang dimuat naik Hafiz di laman Instagram, dia mendedahkan nama anaknya itu ialah Muhammad Riyadh Zafri.

“Alhamdulillah ini lah nama yang diberi…,” tulis Hafiz.

Penyanyi lagu Bahagiamu Deritaku ini berkongsi nama anaknya setelah memasuki hari ketujuh kelahiran anaknya itu.

Rata-rata pengikut di laman sosial juara Akademi Fantasia musim ketujuh ini mengucapkan tahniah serta mendoakan bayinya sihat dan menjadi anak yang soleh.

“Tahniah. Semoga dipermudahkan mendidik Muhammad Riyadh Zafri menjadi anak yang soleh dan disenangi… Berjaya Dunia Akhirat… Aminn.

“Tahniah @hafizsuip moga anak menjadi anak yang soleh dunia akhirat.

“Tahniah dik… Semoga baby RZ membesar dengan sihat dan menjadi anak yang bijak, baik budi pekerti dan soleh…,” tulis beberapa orang pengikutnya.

Hafiz atau Mohd Hafiz Mohd Suip, 27, dan Nureffy berkahwin pada 14 Mei 2016.

 

Hafiz Suip Pilih Muhammad Riyadh Zafri Reviewed by on . Kuala Lumpur : Hafiz Suip dan isterinya, Nureffy Jasreel Abdullah yang menyambut kelahiran bayi sulung lelaki pada 31 Disember lalu akhirnya berkongsi nama dibe Kuala Lumpur : Hafiz Suip dan isterinya, Nureffy Jasreel Abdullah yang menyambut kelahiran bayi sulung lelaki pada 31 Disember lalu akhirnya berkongsi nama dibe Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top