Thursday , 22 February 2018

Thursday , 22 February 2018

Hafiz Hamidun Nafi Pernah Bersama Isteri

Hafiz Hamidun Nafi Pernah Bersama Isteri

Kuala lumpur : Selepas Joy Ravfa membuat pengakuan pernah bersama Hafiz Hamidun di laman sosial, terbaru dia pula tampil membuat pendedahan.

Hafiz Hamidun menafikan pula perkara tersebut di twitter.

No, saya nafikan. Tak pernah bersama pun. Sah bercerai hari ni, kenapa dia nak cakap kahwin dia dengan say sah?,” soalnya kembali di laman Twitter berikutan laporan yang dikeluarkan oleh Beautifulnara. Perkara tersebut juga dilihat sebagai tidak patut oleh warga laman sosial kerana kenapa tidak mempersoalkan perkara tersebut kepada Joy dan bukannya di laman sosial itu.

Emm, patut atau tak mereka membuka kisah dalam kain mereka di laman sosial sebagai selebriti dan ala2 ustaz , anda sendiri dapat menilainya.

Hafiz Hamidun Nafi Pernah Bersama Isteri Reviewed by on . Kuala lumpur : Selepas Joy Ravfa membuat pengakuan pernah bersama Hafiz Hamidun di laman sosial, terbaru dia pula tampil membuat pendedahan. Hafiz Hamidun menaf Kuala lumpur : Selepas Joy Ravfa membuat pengakuan pernah bersama Hafiz Hamidun di laman sosial, terbaru dia pula tampil membuat pendedahan. Hafiz Hamidun menaf Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top