Thursday , 22 February 2018

Thursday , 22 February 2018

Balasan Patahkan Bahu Isteri Tua

Balasan Patahkan Bahu Isteri Tua

Kota Bharu : Hanya kerana mahu memindahkan alat penyaman udara dari rumah isteri tua ke kediaman isteri mudanya, seorang peniaga kedai makan dipenjara empat tahun di Mahkamah Sesyen di sini semalam.

Tindakan lelaki tersebut menyebabkan berlakunya pergaduhan dengan isteri tuanya sebelum tertuduh menyepak dan memijak mangsa sehingga wanita itu mengalami patah tulang bahu dalam kejadian Julai lalu.

Hakim Nazri Ismail menjatuhkan hukuman itu ke atas Samsol Kamal Basri, 50, selepas tertuduh mengaku bersalah setelah pertuduhan terhadapnya dibacakan jurubahasa mahkamah.

Mengikut pertuduhan, tertuduh didakwa dengan sengaja menyebabkan kecederaan parah kepada Shahaba Che Lah, 44, di sebuah rumah di Kampung Gelam Gong Serapat, Pasir Puteh dekat sini pada pukul 8.45 malam 16 Julai lalu.

 

Balasan Patahkan Bahu Isteri Tua Reviewed by on . Kota Bharu : Hanya kerana mahu memindahkan alat penyaman udara dari rumah isteri tua ke kediaman isteri mudanya, seorang peniaga kedai makan dipenjara empat tah Kota Bharu : Hanya kerana mahu memindahkan alat penyaman udara dari rumah isteri tua ke kediaman isteri mudanya, seorang peniaga kedai makan dipenjara empat tah Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top