Thursday , 16 August 2018

Thursday , 16 August 2018

Faezah Elai Nafi Kutuk Wakil Fazura

Faezah Elai Nafi Kutuk Wakil Fazura

Kuala Lumpur : Isu pelakon Faezah Elai yang menyindir bentuk fizikal wanita yang mewakili Nur Fazura untuk menerima trofi di Anugerah Telenovela 2018 menjadi viral.

Viral selepas kenyataan Faezah itu, turut mengundang ketidakpuasan hati Fazura. Malah Fazura, sendiri tampil memberikan kenyataan membidas sikap Faezah Elai yang dirasakannya bergurau tak kena tempat dan memalukan wanita itu di khalayak ramai.

Macam biasa, hari ini Faezah pula tampil memberikan penjelasan. Katanya, bahagian mana ayatnya mengutuk fizikal wakil berkenaan. Malah  dia tidak mempunyai sebarang niat untuk memalukan sesiapa dan memohon maaf sekiranya lawaknya, itu membuatkan wakil Fazura terasa hati.

Pada masa yang sama, Faezah menafikan dirinya sengaja ingin mencari publsiti kerana sudah tidak ‘laku’ seperti yang didakwa oleh sesetengah pihak.

 

 

Faezah Elai Nafi Kutuk Wakil Fazura Reviewed by on . Kuala Lumpur : Isu pelakon Faezah Elai yang menyindir bentuk fizikal wanita yang mewakili Nur Fazura untuk menerima trofi di Anugerah Telenovela 2018 menjadi vi Kuala Lumpur : Isu pelakon Faezah Elai yang menyindir bentuk fizikal wanita yang mewakili Nur Fazura untuk menerima trofi di Anugerah Telenovela 2018 menjadi vi Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top